Aktuelt fra Skanderborg Rusmiddelcenter

03-02-2022

Nu starter pårørendegruppen igen

Den 1. februar tog Heidi imod et nyt hold, der består af 10 kvinder og mænd, som har det til fælles, at de er pårørende til én, der drikker for meget eller bruger stoffer.

Heidi er en af vores rusmiddelbehandlere, og hun står bl.a. for pårørendegruppen, som giver pårørende mulighed for at mødes med andre, der er i en lignende situation. Der er et tema hver gang med et fagligt oplæg af Heidi. 

Pårørendegruppen mødes hver anden tirsdag i en periode på 3-4 måneder. Det er et lukket hold, men der oprettes nye hold, når der tilstrækkeligt mange tilmeldinger. 

Det er gratis.

Kunne pårørendegruppen være noget for dig? Få mere information om pårørendegruppen her

Du er også velkommen til at ringe til Heidi og tale med hende om, hvad tilbuddet indeholder, og om det kunne være relevant for dig. Ring til Heidi på 24 76 58 03.

Brug for en samtale?

Vi tilbyder også individuel rådgivning til dig, der er pårørende. Det er gratis, og det kræver ikke, at den der har et alkohol- eller stofproblem er i behandling. Vi hjælper alle, der er pårørende.

Rådgivningen kan foregå hos Heidi eller en af vores andre rusmiddelbehandlere, som alle har stor erfaring med at tale med pårørende. Læs her om vores tilbud til pårørende 

 Tilbage til forsiden

 

 

Seneste nyheder