Rådgivning - hvor det passer dig

Vi har forståelse for, at det for nogen kan være svært at træde ind ad af vores dør. Derfor møder vi dig gerne på neutral grund eller i dit hjem, hvis det fungerer bedre for dig.

Udgående rådgivning et tilbud i Skanderborg Rusmiddelcenter, hvor en rusmiddelbehandler kan komme til dig og give råd og vejledning samt information om mulighed for hjælp.

Hvad består rådgivningen i?
Behandleren tilbyder samtaler med dig - og dine pårørende hvis du ønsker det - hvor I sammen afklarer din situation, og hvordan du evt. kan få hjælp til at komme ud af et problematisk alkohol- eller stofforbrug.

Samtalerne er uforpligtende, og du behøver ikke på forhånd at have besluttet dig for, hvad der skal ske.

Du kan få op til 5 rådgivende samtaler, der kan foregå i dit hjem, på din arbejdsplads, hos kommunen eller et andet sted, der passer dig bedst. Du kan også være anonym, hvis du ønsker det. 

Hvordan foregår behandlingen?
Hvis det viser sig relevant at blive indskrevet i behandling, vil behandleren i samarbejde med dig finde frem til det behandlingstilbud, der passer bedst. Behandlingen foregår i vores lokaler i Skanderborg (midtbyen). 

Alle behandlingstilbud i Skanderborg Rusmiddelcenter er gratis og individuelt tilrettelagt. Vi har bl.a. tilbud om individuelle samtaler, parsamtaler og familiesamtaler samt mulighed for gratis antabus, rygestophjælp m.m. 

 

Kontakt Simon og hør mere om mulighederne for hjælp - uanset om du er pårørende, samarbejdspartner eller selv har nogle over-vejelser om dit forbrug.


Simon er rusmiddel-behandler i Skander-borg Rusmiddelcenter og tager ud til samtaler i eget hjem.

 

Kontakt Simon direkte på tlf. 2977 9708