CORONA

Vi har åbent som normalt og holder løbende øje med de aktuelle retningslinjer for at undgå smitte med corona. Vi skal alle have mundbind eller visir på, når vi færdes i huset og ved alle samtaler. Vi udleverer mundbind, hvis du ikke selv har et med.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at passe på hinanden - mød derfor ikke for tidligt til din aftale, så vi bliver for mange i indgangsområdet og venterum. Kom gerne et par minutter før din aftale.

april 2021

Har alkohol taget styringen? -Tag testen

Hvornår er det hygge, og hvornår er det lidt for meget? Det kan være svært at afgøre. Alkoholtesten giver dig nemt og præcist overblik over dine alkoholvaner.

marts 2021

Har alkohol eller stoffer taget styringen?

Fylder stoffer eller andre rusmidler for meget i dit liv? Så kan vi hjælpe dig.
Du kan være anonym, når du kontakter os.

marts 2021

Overvejer du en livsstil med mindre alkohol?

Alkohol kan være en del af forklaringen, hvis du ikke trives i din hverdag. Måske har du lyst til at lave om på det og få en sundere livsstil? Her er fire gode råd.

januar 2021

Fylder rusmidler hjemme?

BRUS er et målrettet tilbud til børn og unge, der vokser op i familier med rusmiddelproblemer. Her sidder Dorthe klar til at tage imod. Også forældre kan henvende sig.

januar 2021

Ny metode skal hjælpe unge

MOVE-metoden, som har vist bemærkelsesværdige resultater i misbrugsbehandlingen landet over, skal hjælpe unge til en hverdag uden rusmidler. MOVE tilbydes i Ungerådgivningen fra 1. januar 2021.

december 2020

Du kan også få hjælp i julen

Skanderborg Rusmiddelcenter har kun lukket juleaften, 1. og 2. juledag samt nytårsaften. Alle andre dage holder vi åbent næsten som normalt. Læs mere om, hvordan du kan få hjælp henover jul og nytår.

december 2020

Alkoholproblemer rammer alle

En ny alkoholkampagne udfordrer manges forestillinger om, hvordan man ser ud, når alkohol fylder for meget. Men vi kan alle blive ramt af alkoholproblemer - og i Skanderborg Rusmiddelcenter hjælper vi mennesker fra alle samfundslag.

oktober 2020

Samtaler online

Nu kan du sidde hjemme og tale med en behandler. Som noget nyt tilbyder Skanderborg Rusmiddelcenter nemlig, at behandlingen kan foregå online - med samtaler via Skype.

oktober 2020

Hvem er vi?

Hvem møder man i Skanderborg Rusmiddelcenter? Hvad taler man om og hvordan foregår det? Se mere i vores præsentationsvideo.