Rygestopsamtaler

Et tilbud om gratis, individuel hjælp til rygestop. En konkret tilgang med små skridt tilpasset din situation og dine behov.

Uanset om du overvejer at stoppe med at ryge, eller om du er fuld besluttet på, at du vil stoppe, er der hjælp at hente. I individuelle samtaler vil vi sammen med dig tilrettelægge en plan for, hvordan du kan blive røgfri. Som en del af forløbet tilbyder vi gratis nikotinerstatning til dig, der ryger flere end 15 cigaretter dagligt.

Der er tale om et fleksibelt forløb bestående af ca. 5 samtaler af kortere varighed.

Hvis du ikke ønsker et individuelt samtaleforløb, findes der andre tilbud på skanderborg.dk/rygestop. Er du interesseret i et elektronisk forløb, kan du benytte E-kvit, hvor du har mulighed for at modtage støtte via mail eller sms. Xhale er en lignende hjemmeside udviklet decideret til unge, der vil være røgfrie. Begge tilbud fås som en app på App-store og Google Play.

Kom let i gang

Hvis du ønsker hjælp til et rygestop, kan du møde personligt op på Skanderborg Rusmiddelcenter eller ringe på telefon 87 94 75 80. Er du i forvejen tilknyttet Skanderborg Rusmiddelcenter, kan kontakten etableres via din faste behandler.

 

 

Rygestopsamtalerne varetages af Skanderborg Rusmiddelcenters sygeplejersker.