juni 2020

Vi har åbent

Vi har åbent for personligt fremmøde til både samtaler og medicinsk behandling i vores almindelige åbningstid. Vi tilbyder også samtaler telefonisk og på Skype. Læs mere om vores åbning og forholdsregler.

Selv om vi har åbnet for de fleste tilbud, skal vi fortsat passe på hinanden og minimere risiko for smitte med coronavirus. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og vær derfor opmærksom på følgende:

  • Mød så vidt muligt op få minutter før din aftale hos os, så ventetiden sammen med andre bliver så kort som mulig

  • Du skal opholde dig i venterummet, hvor du vil blive hentet af din behandler. Der tilbydes vand i venterummet. Aviser og blade er fjernet

  • Hvis du har symptomer på COVID-19, skal du ikke møde op til din aftale. Ring til os, så aftaler vi nærmere - og kontakt evt. egen læge.


Hvis du er bekymret for at skulle møde til samtale i Skanderborg Rusmiddelcenter, kan du altid kontakte os for aftaler via telefon og video (Skype). Vi kan også tilbyde samtaler udenfor eller hjemme hos dig.

Gruppeforløb for pårørende er ikke åbnet endnu. Kontakt evt. Heidi på tlf. 2476 5803 og hør nærmere.

Ønsker du rådgivning?: Ring til os på tlf. 8794 7580. Vi tilbyder rådgivning telefonisk - og på Skanderborg Rusmiddelcenter eller hjemme hos dig efter konkret aftale

Ring til os i dag på tlf. 8794 7580 - og få en uforpligtende snak

Åbningstider