Alkoholproblemer rammer alle

Sådan lyder budskabet i en ny alkoholkampagne, der i uge 40 skal hjælpe flere i alkoholbehandling. Ifølge kampagnen ved mange ikke, at man kan få gratis og anonym behandling - som her i Skanderborg Rusmiddelcenter.   

august 2020

Red liv - og gør en forskel

Den 31. august er International Overdose Awareness Day, som markeres årligt på verdensplan. Dagen sætter fokus på forebyggelse af overdosis.

august 2020

Skal vi komme til dig? Udgående tilbud

Vi har forståelse for, at det kan være svært at træde ind ad vores dør. Derfor møder vi dig gerne på neutral grund eller hjemme hos dig.

juli 2020

Vi holder åbent hele sommeren

Vores tilbud om afrusning er dog lukket fra den 15. juli til og med den 31. juli. Kontakt i stedet egen læge. Har du spørgsmål, så ring til os på
tlf. 87 94 75 80.

juli 2020

Sådan hjælper professionel alkoholbehandling dig

Alle kan havne i en situation, hvor man drikker for meget. Det vigtige er, hvad du gør ved det. Og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig.

juni 2020

Vi har åbent

Vi har åbent for personligt fremmøde til både samtaler og medicinsk behandling i vores almindelige åbningstid. Vi tilbyder også samtaler telefonisk og på Skype. Læs mere om vores åbning og forholdsregler.

marts 2020

"Jeg har fundet den røde tråd"- pårørende fortæller

Mange pårørende har gavn af at deltage i vores pårørendegruppe, der ledes af en erfaren behandler. Det har for nogle gjort en stor forskel.