Alkoholproblemer rammer alle

En ny alkoholkampagne udfordrer manges forestillinger om, hvordan man ser ud, når alkohol fylder for meget. Men vi kan alle blive ramt af alkoholproblemer - og i Skanderborg Rusmiddelcenter hjælper vi mennesker fra alle samfundslag.

december 2020

Hjælp til børn og unge

BRUS er et målrettet tilbud til børn og unge, der vokser op i familier med rusmiddelproblemer. Her sidder Dorthe klar til at tage imod. Også forældre kan henvende sig.

december 2020

Ny metode skal hjælpe unge

MOVE-metoden, som har vist bemærkelsesværdige resultater i misbrugsbehandlingen landet over, skal hjælpe unge til en hverdag uden rusmidler. MOVE tilbydes i Ungerådgivningen fra 1. januar 2021.

december 2020

Har alkohol eller stoffer taget styringen?

Fylder stoffer eller andre rusmidler for meget i dit liv? Så kan vi hjælpe dig.
Du kan være anonym, når du kontakter os.

november 2020

CORONA

Vi har åbent som normalt, så tøv ikke med at henvende dig. Vi skal alle have mundbind eller visir på, når vi færdes i indgangen og på gangene. Vi udleverer mundbind, hvis du ikke selv har et med. Der er ikke krav om mundbind i samtalerum.

november 2020

Har alkohol taget styringen? -Tag testen

Hvornår er det hygge, og hvornår er det lidt for meget? Det kan være svært at afgøre. Alkoholtesten giver dig nemt og præcist overblik over dine alkoholvaner.

oktober 2020

Samtaler online

Nu kan du sidde hjemme og tale med en behandler. Som noget nyt tilbyder Skanderborg Rusmiddelcenter nemlig, at behandlingen kan foregå online - med samtaler via Skype.

oktober 2020

Hvem er vi?

Hvem møder man i Skanderborg Rusmiddelcenter? Hvad taler man om og hvordan foregår det? Se mere i vores præsentationsvideo.

oktober 2020

Alkoholproblemer rammer alle

Sådan lyder budskabet i en ny alkoholkampagne, der i uge 40 skal hjælpe flere i alkoholbehandling. Ifølge kampagnen ved mange ikke, at man kan få gratis og anonym behandling - som her i Skanderborg Rusmiddelcenter.   

august 2020

Red liv - og gør en forskel

Den 31. august er International Overdose Awareness Day, som markeres årligt på verdensplan. Dagen sætter fokus på forebyggelse af overdosis.